📌صورتحساب الکترونیک نقدی با تاریخ زمستان ۱۴۰۲ صادر شده باشد و در تاریخ درج در کارپوشه فروشنده دارای حد مجاز فروش نباشد و خریدار صورتحساب را رد کند، فروشنده با افزایش حد مجاز به تاریخ زمستان (تاریخ صدور و نه تاریخ در کارپوشه) صورتحساب اصلاحی صادر کند و خریدار صورتحساب اصلاحی را تا قبل از پایان فروردین ۱۴۰۳ تایید کند، در این حالت فروشنده به اندازه صورتحساب اصلاحی، فروش خواه داشت و به خریدار هم اندازه صورتحساب اصلاحی اعتبار در دوره زمستان ۱۴۰۲ تعلق میگیرد.
📌صورتحساب الکترونیکی نقدی به تاریخ صدور ۱۴۰۲ ( تاریخ صدور نه تاریخ درج در کارپوشه) موید فروش مودی در زمستان است. در صورتی که خریدار این صورتحساب را حداکثر تا پایان فروردین ۱۴۰۲ تایید کرده باشد یا تایید سیستمی شده باشد و فروشنده دارای حد مجاز بوده باشد، اعتبار خریدار هم در دوره زمستان ۱۴۰۲ لحاظ میگردد.
📌صورتحساب الکترونیکی نقدی توسط فورشنده صادر شده است و فروشنده در زمان ثبت صورتحساب در کارپوشه حد مجار نداشته باشد، در این حالت زمان واکنش خریدار به این صورت است و پیامی را مشاهده میکند که روشنده حدمجاز ندارد. فارغ از تایید یا رد کردن این صورتحساب توسط خریدار، به خریدار اعتبار تعلق نمیگیرد. اما برای بهرهمندی خریدار از اعتبار فروشنده میبایست در زمانی که حد مجاز دارد نسبت به صدور صورتحساب اصلاحی اقدام کند. در صورت تایید صورتحساب اصلاحی توسط خریدار، از اعتبار بهرهمند میشود. ( یا ابطال کند و جدید بسازد) ( تاریخ صدور صورتحساب اصلاحی برای دوره بهرهمندی خریدار از اعتبار، مهم است.)
📌صورتحساب الکترونیکی نسیه به تاریخ زمستان صادر شده باشد، مادامی که خریدار این صورتحساب را تایید نکند و یا تایید سیستمی نشده باشد، با توجه به تبصره یک ماده ۴ صورتحساب برای فروشنده نقدی تلقی میشود.